נו, שוקולד הולך עם כל דבר, אז למה לא לגו? ואם כבר קופסא, אז למה לא הדרכה? הקופסאות האלו היו להיט אצלינו באירוח ילדים ותמיד העלו חיוך.
תכננתי את הגודל של הקופסאות הקטנות האלו במיוחד לגודל של אצבעות קינדר – נכנסות ארבע אצבעות בכל קופסא והן פשוט מתוקות (וגם השוקולד!).
מתחילים עם חתיכת קארדסטוק ברוחב ¼5 אינטש ובאורך 5 ו-3/8 אינטש. ההבדל בין האורך לרוחב הוא רק שמינית אינטש – שימו לב לא להתבלבל בכיוון.
מתחילים עם הרוחב של ה-5 ו-3/8 אינטש. מניחים אותו על לוח הקיפול ומסמנים שלושה קיפולים במיקומים הבאים:
- 7/8 אינטש
- 4 אינטש
- 4 ו-7/8 אינטש
מסובבים את הקארדסטוק ב-90 מעלות ומסמנים ארבעה קווי קיפול במיקומים הבאים:
- 1/2 אינטש
- 2 אינטש
- 2 ו-7/8 אינטש
- 4 ו-3/8 אינטש
חותכים את החתיכות המיותרות לפי הדוגמא בתמונה הבאה:
החלק השמאלי ביותר בתמונה הקודמת הוא הלשונית – מורחים עליה דבק וסוגרים את הקופסא.
מורחים דבק על אחת מהלשוניות הזהות וסוגרים את הלשוניות אחת על השניה.
הצד השני של הקופסא נשאר פתוח – דרכו נכניס את אצבעות הקינדר.
עם פאנץ/ עיגול קטן (חצי אינטש או 3/4 אינטש) מפנצ'צ'ים 8 עיגולים קטנים ומדביקים אותם עם דבק ספוג על הקופסא.
עכשיו רק צריך לקנות אצבעות קינדר ואנחנו מסודרים!
לכל למי שרוצה קיצור דרך ויש לו מכשיר סילואט, הנה גם קובץ שניתן לשלוח לחיתוך:
בזמן האחרון יש לי חשק לקופסאות של שוקולד – יש עוד שתי הדרכות בתכנון ממש בקרוב…
קרן.
נפלא.
עכשיו נייצר כזה קובץ לסיסלי והכל סבבה…
אהבתיאהבתי
במיוחד בשבילך הוספתי גם קובץ לסילואט…
אהבתיאהבתי
מהמם. תודה רבה
אהבתיאהבתי
קרן, את פשוט גאון!!!!
אהבתיאהבתי
לא ממש גאונה, אבל תודה רבה!
אהבתיאהבתי
מתוק מתוק… והצילומים של ההדרכה ברורים ומעולים! תודה!
אהבתיאהבתי
תודה לך!
אהבתיאהבתי
נפלא שימושי ,בא לי בדיוק במקום התחלתי להכין
אהבתיאהבתי
מהמם כתמיד!!
יש המרה למ"מ/ס"מ למי שפחות מקצועית?
אהבתיאהבתי
אפשר להכפיל כל מידה ב-2.54, אבל הכי פשוט זה פשוט להשתמש בסרגל מתכת רגיל שיש לו צד עם סימוני אינטשים
אהבתיאהבתי